Box

Manny Pacquiao - Floyd Mayweather // VIDEO Întâlnire de gradul zero » Pacquiao a dat peste Mayweather în timpul meciului dintre Lakers și Golden State

FOTO: Captură @Facebook

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 22 January 2019

Manny Pacquiao (40 de ani) și Floyd Mayweather (41 de ani) s-au întâlnit, neprevăzut, la meciul de NBA dintre LA Lakers și Golden State Warriors. 

Pacquiao și Mayweather sunt aproape de a stabili o nouă înfruntare. Declarativ, relațiile dintre ei sunt unele tensionate. În realitate, cei doi s-au salutat cordial în timpul partidei dintre Lakers și campioana NBA Golden State, câștigat de oaspeți, scor 130-111. 

Americanul, prezent în primul rând al arenei Staples Center, a fost surprins de salutul prietenesc venit de la Pacquiao. 

VREA REVANȘA CU MAYWEATHER

După meciul câștigat la puncte contra lui Adrian Broner, 29 de ani, Pac-Man și-a amintit de rivalul său, Floyd Mayweather, și a spus că este gata de încă un meci cu pugilistul american, actualmente retras din activitate.

Să-i spuneți lui Floyd să revină în ring. După aceea vom lupta. Sunt gata să mă lupt din nou cu el”, a declarat Pacquiao.

CE S-A ÎNTÂMPLAT ÎN PRIMUL MECI PACQUIAO - MAYWEATHER

În prima confruntare, Mayweather a reunit centurile WBA, WBC, WBO și The Ring, după ce l-a învins prin decizie unanimă pe filipinez. Toți cei trei arbitri au văzut o victorie categorică a americanului, 116-112, 116-112, respectiv 118-110. Verdictul a stârnit controverse, mulți specialiști considerând că partida a fost mult mai echilibrată. Cifrele însă au fost de partea lui ”Money” Mayweather, acesta având mult mai multe lovituri clare, 148, față de 81 ale lui Pacquiao. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.