Campionate

AC Milan s-a înțeles cu Piatek » Cât va plăti pentru colegul lui Ionuț Radu

FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 22 ianuarie 2019

Polonezul Krzysztof Piatek (23 de ani) s-a înțeles cu AC Milan. Valoarea totală a operațiunii este de 40 de milioane de euro. Înțelegerea verbală dintre cele două cluburi va fi definitivată mâine, când Piatek va efectua vizita medicală, anunță Corriere della Sera.

Fostul coleg al lui Ionuț Radu de la Genoa a fost ținta mai multor echipe importante din Europa în această iarnă. Cele 19 goluri marcate în prima parte a sezonului au atras atenția Barcelonei și lui Juventus, dar Milan a fost formația cea mai hotărâtă.

„Rossonerii” nu sunt foarte fericiți cu suma pe care trebuie să o scoată din buzunar. Pe ultima sută încearcă să scadă prețul de 40 de milioane de euro prin includerea unor jucători la schimb. 

AC Milan se va despărți cel mai probabil de Gonzalo Higuain. Argentinianul este aproape de a cădea la o înțelegere cu Chelsea Londra, în schimbul sumei de 8 milioane de euro.

RADU, AL doilea CEL MAI VALOROS DE LA GENOA

Piatek, cotat la 15 milioane de euro pe transfermarkt, era cel mai valoros fotbalist din lotul ocupantei locului 14 în Serie A. Locul i-a fost luat acum de ivorianul Christian Kouamé (21 de ani), cu o cotă de piață de 14 milioane. Kouame este și el în vizorul forțelor din Italia, Napoli arătându-se interesată. 

Al doilea în acest moment este Ionuț Radu (21 de ani). Căpitanul naționalei de tineret a României valorează 7 milioane de euro. 

Vezi și:

VIDEO+FOTO Kevin Prince Boateng a fost prezentat la Barcelona: „I-am spus agentului meu că vin aici pe jos”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.