Tenis

Serena Williams, ELIMINATĂ de la Australian Open de Karolina Pliskova! Americanca a avut 4 mingi de meci și 5-1 în decisiv!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 23 ianuarie 2019

Serena Williams, 37 de ani, loc 16 WTA, a fost eliminată de la Australian Open 2019 de cehoaica Karolina Pliskova, scor 4-6, 6-4, 5-7. A fost un meci cu o răsturnare de scor teribilă în setul decisiv. 

Serena Williams a avut 5-1 în decisiv și a ratat 4 mingi de meci în fața jucătoarei de 26 de ani, locul 7 WTA, care s-a calificat în semifinalele de la Australian Open, cea mai bună performanță din carieră. 

În semifinale, Pliskova o va întâlni pe Naomi Osaka, 21 de ani și număr 4 WTA, învingătoare la US Open 2018, cea care a trecut de Elina Svitolina, scor 6-4, 6-1. 

"Serena a fost foarte agresivă în setul secund, am fost și puțin deranjată de vânt. Aproape am ajuns la vestiare, dar acum stau în fața voastră ca o învingătoare, deci mă simt tare bine. La 1-5, mintea mea era la vestiar, eu eram aici. Eram pasivă, doborâtă mental, dar mi-am asumat șansele. Ea a tremurat puțin la final, așa că am câștigat. Mă bucur că joc două zile la rând, cu Naomi", a explicat Karolina Pliskova

2010este anul când Karolina Pliskova și-a adjudecat titlul la junioare la Australian Open

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.