Campionate

EMILIANO SALA // Mesaj tulburător trimis de Emiliano Sala din avionul dispărut: „Frate, sunt mort! Nu știu dacă vor trimite pe cineva să ne caute pentru că nu ne vor găsi! Ce frică îmi e”

Emiliano Sala // FOTO: Facebook

Articol de Daniel Scorpie  —  Wednesday, 23 January 2019

Atacantul Emiliano Sala (28 de ani), golgeterul argentinian al lui Nantes, se îndrepta spre capitala Țării Galilor pentru a semna contractul cu Cardiff City, noua sa echipă din Premier League. Avionul său a dispărut de pe radar deasupra Canalului Mânecii și nu a mai ajuns la destinație!

Ce știm până în acest moment: 

  • a fost confirmat oficial că în avionul privat se aflau două persoane, atacantul Emiliano Sala și pilotul. 
  • avionul a dispărut de pe radare luni seară, deasupra Canalului Mânecii
  • o vastă operațiune de salvare a fost lansată în ultimele ore în zona Guernesey-Aurigny, însă deocamdată nici urmă de aeronavă. 
  • aeronava aparținea patronului lui Cardiff City, Mehmet Dalman.
  • Sala se despărțea de Nantes și se transfera la Cardiff City, pentru 17 milioane de euro. Urma să semneze un contract pe trei sezoane și jumătate.

Emiliano Sala din avion: „Ce frică îmi e”

Emiliano Sala a avut un presentiment ciudat şi înfiorător că nu va ajunge la Cardiff.. Cotidianul spaniol Marca dezvăluie că în timpul zborului, Emiliano Sala a trimis un mesaj audio către un prieten în care spunea că se teme și că are impresia că avionul va cădea.

„Frate, sunt mort! Am fost la Nantes și am făcut diverse lucruri, iar acum sunt intr-un avion care pare că va cădea și se va face bucăți. Mă duc la Cardiff, unde mâine după-amiază încep treaba cu noua echipă. Cum merg lucrurile cu tine?

Dacă într-o oră și jumătate nu ai noutăți de la mine... Nu știu dacă vor trimite pe cineva să ne caute pentru că nu ne vor găsi... Ce frică îmi e”, este mesajul pe care Sala l-a trimis către prietenul său.

 

SMS enigmatic: "Ştiți unde să mă găseşti..."

Un mesaj la fel de cutremurător şi plin de gânduri negre l-a trimis unui fost coleg de la Nantes, fapt confirmat de Diego Rolan, ex-coechiperul lui Sala de la Bordeaux şi acum împrumutat la Leganés.

Căpitanul formației lui Tătăruşanu, Nicolas Pallois, a primit şi el un SMS răvăşitor, însoțit de multe emoticoane care încercau să-i mai ascundă spaima ultimului zbor: "Dacă o să mă caute, tu vei şti unde să mă găseşti...".

Sala a dispărut de pe radar luni la 21.23 şi şansele sale de supraviețuire sunt infime, echipele de căutare descoperind doar obiecte plutind pe apa, fără a avea certitudinea că aparțin fotbalistului sau pilotului.

Citește și: 

„Nici cea mai mică șansă de supraviețuire” » Ultima poză cu Tătărușanu, povestea transferului la Cardiff și caracterizarea fantastică a fostului antrenor

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.