Tenis

REZULTATE AUSTRALIAN OPEN // Lucas Pouille e calificat în semifinale la Australian Open, după un meci de 3h cu Milos Raonic! Se va duela cu Novak Djokovic

Lucas Pouille / FOTO: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 23 ianuarie 2019

Francezul Lucas Pouille, locul 31 ATP, s-a calificat în semifinalele Australian Open 2019, după ce a trecut de canadianul Milos Raonic, locul 17 WTA, scor 7-6, 6-3, 7-6, 6-4, după un meci de 3 ore.

Deși pornea cu șansa a doua, francezul Pouille, 24 de ani, a jucat foarte bine și a rezistat serviciului puternic și agresiv al lui Raonic, 28 de ani.

Raonic a avut 2-0 în primul set, dar Pouille a revenit și s-a impus în tie-break. În setul doi, la 2-1, Pouille a făcut break-ul decisiv și s-a menținut în avantaj până la final. Raonic a dat semne de revenire după ce s-a impus în setul trei. Cei doi au mers cap la cap până la tie-break, unde canadianul a jucat perfect și a luat setul trei.

Setul patru a continuat la fel de echilibrat. La 5-4, Pouille a făcut break-ul decisiv, după ce a ratat două mingi de meci, și s-a calificat în semifinală. Aceasta este cea mai mare performanță din cariera lui Pouille la turneele de Grand Slam.

Pouille va juca în runda următoare cu Novak Djokovic, locul 1 ATP, care a trecut de Kei Nishikori, locul 9. (Detalii AICI)

În a doua semifinală, se vor duela grecul Stefanos Tsitsipas, 15 ATP, și spaniolul Rafael Nadal, locul 2.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.