Liga 1

EXCLUSIV Costel Gâlcă și Mirel Rădoi, făcuți zob de Anamaria Prodan: „Mentalitate de rahat! Antrenori fără minte, zero barat!”

Costel Galca

Articol de Andrei Crăiţoiu, Dan Udrea  —  miercuri, 23 ianuarie 2019

Impresarul Anamaria Pordan Reghecampf a acordat azi un amplu interviu pentru Gazeta Sporturilor în care a vorbit despre FCSB.

Întrebată despre faptul că antrenorii care au venit la FCSB după plecarea lui Reghecampf, Costel Gâlcă și Mirel Rădoi, au acuzat sunt sabotați de jucătorii ei, Anamaria Prodan a avut o reacție dură.

Asta e mentalitatea de rahat a antrenorilor! Și a oamenilor care nu au educație. S-a întâmplat aşa fiindcă după Reghe au venit antrenori fără minte, zero barat, și spuneau că ăla e al lui Prodanca sau al lui Reghe.

Relațiile noastre cu jucătorii vor rămâne pe viață. Încă își fac vacanțele cu noi! N-ar trebui să spun ce o să spun acum fiindcă poate le fac probleme. Toate soțiile și iubitele fotbaliștilor spun că de când am plecat noi s-a ales praful! Dacă echipa pleca în Europa, familiile jucătorilor aveau totul asigurat, cazare, mâncare, totul alături de echipă.

Era un program stabilit cu patronul, iar la Steaua nu se întâmplase niciodată așa ceva. Și nici în fotbalul românesc. Vă aduceți aminte că domnul Iordănescu dădea femeile jos din avion de parcă eram la Mecca și le trimitea la cratiță? D-asta noi n-am evoluat deloc.”, a declarat Anamaria Proda pentru Gazeta Sporturilor.

  • Laurențiu Reghecampf a plecat de la FCSB în iunie 2014, după doi ani. Pe banca roș-albaștrilor a venit Costel Gâlcă, care a stat un sezon și a câștigat 3 trofee.
  • Mirel Rădoi a pregătit-o pe FCSB din iunie 2015 până în decembrie. În decembrie, Reghe a revenit al FCSB și a plecat în iunie 2017.

Citește și:

EXCLUSIV Anamaria Prodan despre conflictul fără cale de întoarcere: „Să vă spun o poveste fabuloasă cu Giovanni la palatul lui Gigi Becali”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.