Tenis

Simona Halep a revenit în țară după Australian Open: „A fost cel mai greu tablou de până acum” » Ce spune despre noul antrenor

Simona Halep // Australian Open

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 23 January 2019

Simona Halep, locul 1 WTA, a revenit în țară după eliminarea din sferturile Australian Open, unde a pierdut cu americanca Serena Williams, locul 16 WTA, scor 1-6, 6-4, 4-6.

Simona Halep a vorbit despre parcursul de la Australian Open și despre posibilitatea de a lucra cu antrenorul belgian Thierry Van Cleemput.

„Nu a fost un turneu rău, dar nici foarte bun. Am avut meciuri foarte bune, având în vedere pregătirea pe care am făcut-o în iarnă. Am avut un tablo greu, poate cel mai greu de până acum. Am jucat cu Venus și Serena Williams una după alta. Dar am făcut meciuri foarte bune.

Voi lua câteva zile de pauză. După aceea voi începe pregătirea pentru Fed Cup (nr. jucăm cu Cehia, în primul tur al Grupei Mondiale, 9-10 februarie, în deplasare). Nu știu când voi redeveni numărul 1 WTA. Nu mă gândesc la asta. Cel mai important e să fiu sănătoasă. Acum mă simt bine, nu am nicio problemă.

Sunt în discuții pentru un nou antrenor (n.r Thierry Van Cleemput). Dar încă nu e nimic oficial”, a declarat Simona Halep la TV Telekom Sport.

Citește și:

Simona Halep, domnie întreruptă! Număr uluitor de săptămâni în Top 10 + tabloul complet: ce puncte are de apărat

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.