Liga 1

VIDEO Dezvăluire senzațională la GSP Live » Cum a pornit Ionuț Luțu „revoluția” în Craiova: „Oamenii au ieșit în oraș, s-au spart mașini, s-au spart vitrine”

Ionuț Luțu, pe vremea când evolua la Universitatea Craiova // FOTO: Arhivă GSP

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 23 January 2019

Un episod neștiut din cariera fostului fotbalist Ionuț Luțu, în prezent aghiotantul lui Gigi Becali, a fost relatat în această dimineață, la emisiunea GSP Live.

Dumitru „Ciorbă” Tudor, fost director sportiv la Universitatea Craiova, a rememorat cum nervii lui Luțu dintr-un meci pierdut cu Sportul Studențesc au declanșat o adevărată revoltă în Craiova. 

„Luțu e un câine credincios, un băiat cuminte. L-am ajutat mult pe Luțu,
dar l-am și bătut, când eram director sportiv la Universitatea Craiova. Din cauza lui a ieșit revoluție în Craiova! Jucam cu Sportul Studențesc și domnul Luțu a stat prima repriză doar cu bătăi și scandaluri, zici că nu avea astâmpăr. L-am luat la pauză și i-am zis: «te omor, stai la un loc, ne omoară lumea!»

În a doua repriză a continuat la fel, trei jucători de la noi, printre care și Luțu, au fost eliminați. S-a dus lumea în oraș, au spart oamenii mașini, au spart vitrine”, a relatat Dumitru „Ciorbă”, la emisiunea GSP Live din această dimineață. 

Vezi și: VIDEO Atac devastator la MM Stoica: „E un om pervers, e ca un șarpe. L-am căutat într-o noapte prin tot Bucureștiul, îl mâncam!”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.