Tenis

SIMONA HALEP ANTRENOR // Dezvăluiri din spatele numirii lui Thierry Van Cleemput: Darren Cahill, Virginia Ruzici și Justine Henin s-au implicat în găsirea unui nou antrenor pentru Simona Halep!

+1 Foto
Simona Halep // FOTO: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 23 January 2019

Simona Halep, locul 1 WTA, va lucra cu antrenorul belgian Thierry Van Cleemput, 50 de ani, cel care a fost până în urmă cu câteva zile antrenorul lui David Goffin și la Australian Open. Halep și Van Cleemput vor avea o perioadă de probă, la turneele de la Doha și Dubai.

În alegerea noului antrenor al Simonei Halep s-au implicat 3 nume importante din cariera jucătoarei noastre: Darren Cahill, fostul antrenor, Virginia Ruzici, mangerul ei, și Justine Henin, fosta mare jucătoare, câștigătoare de 7 Grand Slamuri și unul dintre modelele Simonei, potrivit Libertatea.

Darren Cahill l-a vrut inițial pe Sven Groeneveld, 53 de ani, fostul antrenor al unor nume precum Monica Seles, Arantxa Sánchez Vicario, Mary Pierce, Ana Ivanovic, Caroline Wozniacki, Tommy Haas sau Maria Sharapova.

Totuși, olandezul a refuzat, astfel încât Cahill i l-a propus Simonei Halep pe Van Cleemput.


Simona Halep și antrenorul Thierry Van Cleemput pe 10 ianuarie // FOTO:Reuters

Și Virgina Ruzici, managerul Simonei Halep, s-a implicat în alegerea noului antrenor. Ruzici a primit recomandări foarte bune din partea lui Justine Henin, câștigătoare a 7 turnee de Grand Slam, și a susținut și ea că Van Cleemput este o alegere bună.

Citește și:

Simona Halep a revenit în țară după Australian Open: „A fost cel mai greu tablou de până acum” » Ce spune despre noul antrenor

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.