Liga 3

GSP LIVE // VIDEO George Copos, complice la o înfrângere celebră din istoria modernă a Rapidului: povestea genților de bani și a generalului MAI care a orchestrat totul

Geroge Copos, în dreapta // FOTO: Arhivă GSP

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 23 ianuarie 2019

Finala Cupei României din 1995, pierdută de Rapid în fața Petrolului la penalty-uri, 3-5, a fost precedată de o serie de întâmplări controversate. Azi, la emisiunea GSP LIVE,  Dumitru „Ciorbă” Tudor, la acea vreme oficial al giuleștenilor, a relatat dedesubturile acelei finale. 

Dănuț Lupu și alți fotbaliști ai Rapidului ar fi fost ademeniți înaintea partidei cu genți de bani pentru a nu evolua la capacitate maximă în meciul cu Petrolul. 

„S-a băgat lumea, de asta am pierdut finala Cupei cu Petrolul din 1995. Acest meci a fost rezolvat de domnul general Dănescu (n.r - George Ioan Dănescu, fost ministru de interne în anii '90). Copos ne-a chemat la birou a doua zi după meci, eram eu, Sorin Cârțu (n.r - antrenor la Rapid la acel moment) și Grigore Sichitiu. La masă mai erau Mircea Lucescu, venit în vizită, și Copos.

Am spus că a doua zi ies în conferință și spun tot ce s-a întâmplat. Copos mi-a zis să nu fac asta, că nu mai are niciun rost. După doi-trei ani de zile, aud că domnul Copos avea un dosar la domnul Dănescu cu niște combinații și de asta nu i-a convenit să facem scandal”, a spus Dumitru Tudor, la emisiunea GSP Live. 

Vezi aici relatarea integrală a lui Dumitru „Ciorbă” Tudor: 

Vezi și: VIDEO Dezvăluire senzațională la GSP Live » Cum a pornit Ionuț Luțu „revoluția” în Craiova: „Oamenii au ieșit în oraș, s-au spart mașini, s-au spart vitrine”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.