Liga 1

Gigi Becali, ironic la adresa lui Ciprian Marica și a lui Daniel Niculae! Atac direct la CSA: „Îi aștept în Liga a 3-a”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 23 ianuarie 2019

Gigi Becali a glumit pe seama lui Ciprian Marica (patron la Farul) și a lui Daniel Niculae (ex-jucător și ex-președinte la Rapid).

Clinceniul (n.r. echipă condusă de nepotul lui Becali, Vasile Geambazi) nu consumă mai mulți bani decât Farul. La sume egale își spune cuvântul priceperea. Să vedem cine e mai priceput, Ciprian”, i-a zis Gigi Becali lui Marica la TV Digi Sport.

Fostul internațional s-a rezumat să-i ceară lui Gigi Becali să se compare din sezonul următor, iar finanțorul FCSB a replicat: „Ok, din vară discutăm. Dar la anul Clinceniul este deja în Liga 1, nu știu dacă mai discutăm”.

Apoi, Becali s-a luat și de Daniel Niculae, prezent și el în studio, dar și de CSA Steaua: „Mi-e milă de voi și vă las să promovați în Liga a 2-a (n.r. face referire la competiția Rapid - FCSB 2). Țin la tine, la Pancu. Sunteți inimoși. Ați făcut treabă fără bani. Dar, dacă îmi pun ambiția, bag bani în FCSB 2 și nu intrați în Liga a 2-a. Însă eu vă vreau. Eu rămân în Liga a 3-a pentru că-i vreau la anul pe CSA. Vreau să-i țin încă un an în Divizia C, că-i mai frumos acolo”.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.