Campionate

ACCIDENTARE NEYMAR // FOTO Alarmă la PSG: Neymar a părăsit terenul în lacrimi! Sezonul e în pericol după o accidentare gravă

+4 Foto
Neymar // FOTO: Reuters

Articol de Theodor Jumătate  —  joi, 24 ianuarie 2019

PSG s-a impus în 16-imile Cupei Franței, 2-0 cu Strasbourg, dar l-a pierdut pe atacantul brazilian Neymar, 27 de ani, care s-a accidentat în minutul 62. Brazilianul are probabil o leziune la al cincilea metatarsian al piciorului drept, exact cum i s-a întâmplat în februarie 2018.

Îngrijorare la PSG. La patru zile după ce Verratti a suferit o entorsă la glezna dreaptă, s-a accidentat și Neymar. Iar la brazilian e grav, ca anul trecut.  Pe 25 februarie 2018, într-un meci cu Marseille, tot pe Parc des Princes, Ney a călcat greșit și a suferit o fisură la al cincilea metatarsian al piciorului drept.

A fost operat, a ratat tot restul sezonului, mai ales returul "optimilor" cu Real Madrid (1-2), din Liga Campionilor, dar a reușit să joace la Mondial cu Seleção. Totuși, nici atunci nu era refăcut complet. Și departe de capacitatea maximă.

Pierde ciocnirea cu Manchester

Miercuri seară, împotriva lui Strasbourg, a părăsit terenul în lacrimi după o oră de joc. Dezechilibrat de adversar, a călcat din nou greșit. Pentru sud-american, era limpede ce s-a întâmplat. Foarte probabil, a făcut o recidivă. Mai ales că primul examen medical a reliefat o "reactivare dureroasă a leziunii de la metatarsianul cinci", cum a anunțat L'Équipe.

La doar trei săptămâni distanță de șocul cu Manchester United, din "optimile Champions, e greu de crezut că Neymar va putea fi recuperat. 

"Neymar e neliniștit. Accidentarea e la același picior, în același loc. Arbitrul nu fluieră o dată, de două ori, de trei ori. După care, Ney își dă piciorul peste cap" Thomas Tuchel, antrenor PSG

"Nu le spun jucătorilor mei să lovească, dar pot să-i înțeleg când se supără dacă un adversar râde de ei cu fente provocatoare. Neymar să-și asume acest risc" Thierry Laurey, antrenor Strasbourg

222 .000.000 € a plătit PSG pentru Neymar în vara lui 2017, când l-a transferat de la Barcelona

20de goluri și 10 assisturi a reușit brazilianul în 22 de meciuri jucate în acest sezon în toate competițiile

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.