Tenis

AUSTRALIAN OPEN // Petra Kvitova, declarații tulburătoare înaintea finalei: „Nu mă puteam apropia de niciun bărbat”

FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 24 January 2019

Petra Kvitova (28 de ani, 6 WTA) va disputa finala Australian Open împotriva lui Naomi Osaka (21 de ani, 4 WTA). Cehoaica a mărturisit că a rămas cu sechele în urma atacului suferit în 2016.

  • Petra Kvitova - Naomi Osaka, finala Australian Open, se joacă sâmbătă, de la 10:30, în direct pe Eurosport 1 și liveTEXT pe GSP.ro. 

„Mărturisesc asta pentru prima dată. Este ciudat, sunt conștientă, dar nu credeam că voi mai putea juca la acest nivel. Nu a fost ușor să trec peste acel eveniment. Aici mă refer la parte psihică, nu la cea fizică. 

Mi-a luat foarte mult timp să recapăt încrederea în oameni, în special în bărbați. Nu puteam sta singură în preajma lor. Îmi amintesc și acum prima zi în care am rămas singură. Era în vestiarul clubului la care mă antrenez în Praga.  Am mers imediat la cei din staff-ul meu și le-am zis că a fost mai bine decât mă așteptam”, a declarat Kvitova.

În 2016, Petra Kvitova se afla în apartamentul său din orașul ceh Prostejov, când un individ care s-a dat drept lucrător la gaze a pătruns în casă. Respectivul a încercat să o jefuiască și i-a pus cuțitul la gât jucătoarei de tenis. În urma acestei lupte, cehoaica în vârstă de 26 de ani s-a ales cu răni grave la patru degete de la mâna stângă, cea cu care joacă. 

Vezi și:

S-a stabilit finala feminină la Australian Open » Petra Kvitova și Naomi Osaka vor juca pentru trofeu și pentru locul 1

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.