Liga 1

Nicolae Dică a sunat-o pe Anamaria Prodan după atacul lansat în interviul pentru GSP

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 24 ianuarie 2019

Nicolae Dică (38 de ani) i-a cerut telefonic explicații Aneimaria Prodan, după ce impresarul a declarat pentru GSP.ro că „antrenorii care au venit după Reghecampf au fost zero barat”. 

„Eu am avut o discuţie cu ea la telefon în care a spus că nu s-a referit la mine şi eu nu vreau să intru într-o polemică, pentru că nu s-a referit la mine. Dar eu când eram jucător, mergeam în Europa cu soţia. Şi s-a mers şi în perioada cu Costel, când eram secund. La meciurile din Europa mergeau soţiile.

Eu aşa sunt, eu încerc să evit aceste conflicte în public. Eu pun mâna pe telefon şi vorbesc. Şi am vorbit şi mi-a spus că nu s-a referit la perioada mea. Nici nu mă încadrez în ce a spus ea. Ba din contră, Filip a jucat cel mai bine cu mine. Man, care tot jucătorul ei este, a jucat cel mai bine pentru mine”, a declarat Nicolae Dică pentru TV Telekom Sport.

Într-un interviu acordat în exclusivitate Gazetei Sporturilor, Anamaria Prodan i-a atacat pe toți succesorii lui Laurențiu Reghecampf pe banca FCSB. Toate afirmațiile sunt AICI. 

Vezi și: 

Cristiano Bergodi se miră că FCSB a reușit o asemenea afacere: „Mă uimește transferul lui Stoian! E foarte, foarte bun!”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.