Tenis

VIDEO+FOTO Rafael Nadal, surprins într-o ipostază rar întâlnită, pe tunelul de la vestiare, după victoria cu Stefanos Tsitsipas

+4 Foto
FOTO: Twitter

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 24 January 2019

Rafael Nadal (2 ATP) s-a calificat în finala Australian Open 2019, după o victorie cu grecul Stefanos Tsitsipas, locul 15 ATP, scor 6-2, 6-4, 6-0. Spaniolul a fost surprins în lacrimi la finalul partidei.

  • Rafael Nadal va juca în finala Australian Open contra câștigătorului dintre Novak Djokovic și Lucas Pouille. Ultimul act are loc duminică, de la 10:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Eurosport 1.

Rafael Nadal s-a calificat în a 5-a finală la Australian Open și nu și-a putut ascunde emoțiile. A fost surprins în lacrimi pe drumul spre vestiare, de camerele mult hulite de Novak Djokovic și Roger Federer (detalii AICI). 

Nadal a fost vizibil emoționat și în timpul interviului acordat lui John McEnroe chiar pe arena Rod Laver, în fața fanilor:

Nu mă așteptam la un asemenea parcurs. E dificil să te întorci după patru luni de pauză și o operație destul de serioasă. Pauzele lungi nu mai sunt atât de dificile odate cu înaintarea în vârstă, nu-mi mai lipsește atât de mult tenisul când stau pe bară”.

Vezi și: 

VIDEO Rafa Nadal sfidează legile fizicii » Lovitura din altă lume reușită în meciul cu Stefanos Tsitsipas

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.