Tenis

AUSTRALIAN OPEN // Patrick Mouratoglou, aproape să stârnească un nou scandal » Tsitsipas a fost de data asta „eroul negativ”

FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 24 ianuarie 2019

Stefanos Tsitsipas, locul 15 ATP, a pierdut în fața lui Rafael Nadal (2 ATP) scor 2-6, 4-6, 0-6. Patrick Mouratoglou a fost surprins din nou oferindu-i sfaturi în timpul semifinalei.

  • Rafael Nadal va juca în finala Australian Open contra câștigătorului dintre Novak Djokovic și Lucas Pouille. Ultimul act are loc duminică, de la 10:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Eurosport 1.

Mouratoglou a stat în loja lui Tsitsipas pe durata întregului Australian Open. În semifinala cu Nadal, antrenorul francez a fost surprins în mai multe momente comunicând prin semne cu tânărul jucător grec. 

Nu a fost singura astfel de ieșire. În meciul din sferturi, contra lui Bautista, arbitrul de scaun a observat și l-a avertizat. Patrick Mouratoglou crede că decizia a fost nedreaptă.

„Nu i-am spus niciun cuvânt. Tatăl său a făcut-o, dar nu e mare lucru. În timpul pauzei dintre două seturi, tatăl i-a transmis să se hidrateze. Stefanos uitase să facă asta. I-a spus «Nu uita să bei apa», doar atât. Mi se pare hilar să primești penalizare pentru asta”, a afirmat antrenorul francez.

Mouratoglou și Serena, sancționați la US OPEN

Serena Williams (37 de ani, 16 WTA) a fost penalizată în timpul finalei de la US Open contra lui Naomi Osaka (21, 4 WTA). Arbitrul de scaun Carlos Ramos a observat schimbul de idei dintre americancă și antrenorul Patrick Mouratoglou. A urmat un scandal monstru. Serena a lansat acuzații dure, cu urmări importante. Una dintre ele a fost aceea că Ramos nu a mai fost delegat la partidele fostului lider mondial.

Vezi și: 

AUSTRALIAN OPEN // FOTO Nadal, surprins într-o ipostază rar întâlnită » A fost „victima” camerelor hulite de Djokovic și Federer

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.