Liga 1

GSP LIVE // VIDEO Noul președinte al Agenției Naționale Anti-Doping, despre ozonoterapia folosită la FCSB: „Sunt convins că nu ar risca să facă asta”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 25 ianuarie 2019

Recent instalat în funcția de președinte al Agenției Naționale Anti-Doping, fostul arbitru Cristi Balaj, 47 de ani, a vorbit azi la GSP Live despre metodele controversate implementate de Laurențiu Reghecampf la FCSB, mai exact achiziționarea unui aparat de ozonoterapie care poate să dopeze, subiect dezvăluit în exclusivitate de Gazeta Sporturilor. 

Sunt convins că în acest moment, în special la nivel internațional, există metode prin care performanțele sportivilor sunt îmbunătățite. N-avem cum să acuzăm asta, nu există dovezi, iar unele metode nu sunt pe vreo listă interzisă. E important momentul în care se fac prelevările și analizele.

Sunt convins că cei de la FCSB nu ar risca să facă asemenea greșeli și să ajungem în situația ca un jucător să fie suspendat din cauza unei decizii inconștiente. Am să iau informații și vom dezvolta acest subiect pentru a fi puși la punct în acest domeniu”, a spus Cristi Balaj, la emisiunea GSP Live. 

Citește și: FOOTBALL LEAKS FCSB a cumpărat din Germania un aparat care poate să dopeze! Secretul lui Reghecampf: ozonoterapia în masă. Clubul recunoaște, jucătorii nu: “Ne băgau gaz în fund”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.