Altele

FOTO Julia Sauter a intrat în ISTORIA patinajului artistic românesc! Prestația de la Europene i-a cucerit pe toți: „România este norocoasă să o aibă. O patinatoare atât de frumoasă, de expresivă”

+4 Foto
FOTO: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 25 January 2019

Julia Sauter (21 de ani) a terminat pe locul 14 în finala Campionatelor Europene de patinaj artistic de la Minsk, Belarus. Este cea mai bună performanță din istoria patinajului feminin din România. 

Julia e născută in Germania, dar are dublă cetățenie (germană și română).

Ea a fost a 14-a în programul scurt, cu 54,29 de puncte. Astăzi, în programul liber, a avut o prestație spectaculoasă, care a dus-o spre un total de 153,15 puncte. 

Julia i-a lăsat fără cuvinte pe specialiștii „Inside Skating”: „Suntem foarte, foarte mândri de Julia Sauter! România este norocoasă să o aibă. O patinatoare atât de frumoasă, de expresivă, cu mult spațiu de progres. A fost o competiție excelentă pentru Julia și pentru staff-ul ei”.

Precedentul record era deținut de Roxana Luca, locul 15, în 2005. Cele două au colaborat la actuala ediție a Europenelor, Roxana fiind cea care a pus în cenă programul din finală.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.