Liga 1

DINAMO // VIDEO EXCLUSIV „Spuneți ce credeți, sunt gras?” » Simon Zenke a făcut show în cantonamentul lui Dinamo: s-a dezbrăcat și și-a arătat mușchii!

Articol de Victor Vrînceanu  —  sâmbătă, 26 ianuarie 2019

Simon Zenke, 30 de ani, nigerianul venit toamna trecută la Dinamo, a acordat în cantonamentul din Antalya un interviu în exclusivitate reporterilor Gazetei Sporturilor, în care a vorbit despre planurile pe care le are în „Ștefan cel Mare”, dezvăluind și detalii picante din viața sa. 

Contestat că ar avea kilograme în plus, Zenke a acceptat să-și arate fizicul și afirmă răspicat că nu se pune problema să fie gras. 

„Simt că zbor, antrenorul mi-a dat foarte mult de lucru și cred că sunt într-o formă bună acum. Spuneți ce credeți, sunt gras?”, a glumit Zenke.

Zenke a avut multe kilograme în plus de la apariția la Dinamo și chiar a fost ironizat după primul său meci, când a prins câteva minute în derby-ul cu FCSB, 1-1. Nigerianul a mai slăbit între timp, dar încă nu a ajuns la greutatea ideală.

Jocul lui Simon Zenke se bazează pe viteză, pe accelerări, deci kilogramele în plus îi afectează prestația. Antrenorul și staff-ul lui cred că africanul ar trebui să mai slăbească două kilograme pentru ca randamentul său să fie optim. 


*Simon Zenke, pe 11 noiembrie, la prima apariție în tricoul lui Dinamo, în remiza cu FCSB, 1-1

„Zenke e bun, dar trebuie să muncească și mai mult și să mai slăbească un pic. Ar putea deveni un fotbalist important în Liga 1”
Mircea Rednic, antrenor Dinamo

Vezi și: INTERVIU EXCLUSIV Povestea fabuloasă a „Regelui” Simon Zenke: bunicul lui a fost șef de trib » De ce s-a împrietenit rapid cu Dan Nistor

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.