Liga 1

CS U CRAIOVA // Ilie Dumitrescu, nemilos cu Alexandru Mitriță: „L-am văzut într-un meci, n-a trecut o singură dată de adversarul direct”

Alexandru Mitriță // FOTO: GSP

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 26 ianuarie 2019

Ilie Dumitrescu, 50 de ani, fostul mare jucător al Stelei și al echipei naționale, pune la îndoială dorința celor de la CS U Craiova, care vor să obțină 8 milioane de euro pentru Alexandru Mitriță, 23 de ani, cel mai valoros jucător din lotul alb-albaștrilor. 

„Eu l-am văzut pe Mitriță, care pentru mine este unul dintre cei mai buni jucători din campionat. E supertalentat, lider, cel mai bun jucător al Craiovei, poate cel mai bun din campionatul nostru pe poziția asta. Dar la meciul România - Muntenegru n-a reușit să treacă o singură dată de adversarul direct!”, a spus Dumitrescu, la TV Digi Sport. 

Reacția lui Dumitrescu a venit la scurt timp după ce presa din Statele Unite a scris că New York City ar fi fost gata să achite 6 milioane de euro pentru Mitriță, dar s-au izbit de refuzul oltenilor, care speră să dea lovitura și să încaseze 8 milioane.

3.500.000 €e cota de piață a lui Mitriță, conform Transfermarkt

Mitriță, care mai are contract cu oltenii până în 2022, a evoluat de-a lungul carierei la CS Turnu Severin, Viitorul și Pescara, fiind cumpărat definitiv de CS U Craiova de la formația din Peninsulă la începutul lui 2018. 

Vezi și: Ofertă colosală refuzată pentru Alexandru Mitriță » Cine e superforța de peste Ocean care a vrut să cumpere vedeta Olteniei

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.