Campionate

Pep Guardiola, resemnat după ratarea principalei ținte: „Nu putem lupta cu Barcelona și Real Madrid!”

FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 26 ianuarie 2019

Pep Guardiola admite că Manchester City a luptat cu Barcelona pentru transferului lui Frankie de Jong (21 de ani). Tehnicianul campioanei Angliei crede că niciun club nu poate concura cu Real Madrid și Barcelona când e vorba de convingerea tinerilor jucători să semneze.

„Nu sunt dezamăgit că nu am reușit să îl aduc pe De Jong la Manchester City. E practic imposibil să concurezi cu Barcelona sau cu Real Madrid. Au un alt prestigiu, sunt într-o altă ligă față de restul.

Jucătorii au libertatea să decidă unde merg. Trebuie să le respectăm alegerile. Vom privi acest eșec ca pe o lecție. Vom fi mai inteligenți și mai rapizi în viitor. Vom paria în continuare pe jucătorii tineri”, a declarat Guardiola potrivit marca.com.

76.000.000 €este recordul de transferuri al lui Manchester City. Suma a fost plătită pentru Kevin De Bruyne, în sezonul 2015/2016. Belgianul a venit de la Wolfsburg

Vezi și: 

Barcelona i-a făcut o promisiune uriașă lui Frankie de Jong » Dă afară 3 oameni cu greutate pentru a-i face loc în primul „11”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.