Liga 1

DUNĂREA CĂLĂRAȘI - FCSB // Debut fără veterani » Teja are absențe importante: cum ar putea arăta FCSB în prima etapă

Gnohere e golgeterul echipei în Liga 1, are 11 goluri

Articol de Andrei Crăiţoiu, Dan Udrea  —  duminică, 27 ianuarie 2019

DUNĂREA CĂLĂRAȘI - FCSB // În prima etapă, la Călăraşi, Teja nu se va putea baza pe câţiva jucători cu mare experienţă: Pintilii, Gnohere, Mihai Roman, Momcilovici şi Bălaşa.

Teja începe meciurile oficiale împotriva unei echipe pregătite de antrenorul cu care s-a aflat în duel direct pentru a prelua banca tehnică la FCSB. Teja versus Alexa e afişul cel mai spectaculos al confruntării Dunărea Călăraşi - FCSB, din runda de debut în 2019. Deşi a anunţat că nu mai are niciun fobalist accidentat, "principalul" roş-albaştrilor se confruntă cu câteva absenţe importante pentru acest joc.

Bălașa și Roman, suspendați

În primul rând, Bălaşa şi Mihai Roman sunt suspendaţi şi vor lipsi 100%. Cei doi au fost eliminaţi în derby-ul cu CFR, meci care a închis anul 2018. Apoi, deşi a fost recuperat după o absenţă de 5 luni, Momcilovici încă nu e apt să joace titular, motiv pentru care nici n-a bifat vreun minut în cele 3 meciuri amicale din Spania. În aceeaşi situaţie se află şi Pintilii, revenit, de asemenea, după o accidentare complicată. S-a antrenat bine, însă n-a fost folosit deloc. În privinţa celor doi, Teja speră să-i aibă la dispoziţie măcar la derby-ul cu Craiova, în penultima etapă, partidă care se va juca pe 24 februarie. 

Teja nu vrea riscuri cu Gnohere

O situaţie delicată o are şi Gnohere. El a acuzat probleme după primele zile în stagiul din Spania şi s-a antrenat doar separat în ultima săptămână şi nici n-a apărut vreun minut în ultimele două partide, cu Shenhua şi Dinamo Kiev. A fost pe teren doar la primul test, acum 10 zile, cu Lucerna, când a jucat 45 de minute. El va reintra în programul normal de pregătire de luni, însă Teja nu are de gând să-şi asume vreun risc şi să-l folosească titular la Călăraşi, mai ales că prestaţiile lui Rusescu l-au mulţumit.

FCSB în prima etapă: Bălgrădean - R. Benzar, Planici, Filip, Morais - Nedelcu, Stoian - Man, Fl. Tănase, Fl. Coman - Rusescu
Rezerve: A. Vlad, Jakolis, Stan, Teixeira, Moruţan, Fl. Matei, Hora

  • Dunărea Călărași - FCSB se joacă sâmbătă, 2 februarie, de la ora 14:00, liveTEXT cu video și foto pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport, Look TV și TV Digi Sport.

30,6ani e media de vârstă a celor 5 jucători pe care Teja nu se va putea baza în primul meci oficial al sezonului, singurul sub 30 de ani e Bălaşa, 24 de ani

Mai multe detalii despre situația de la FCSB + alte informații tari din Liga 1 în ediția tipărită de azi, în zori la chioșcuri, și pe platforma digitală, AICI, începând cu ora 06:30!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.