Altele

Performanță remarcabilă pentru Flavius Crăciun și Marian Gîtlan » Locul 3 în proba se sanie la Mondialele U23!

Cuplul Flavius Crăciun - Marian Gîtlan reprezintă cu succes România chiar dacă nu dispune de o sanie performantă

Articol de Justin Gafiuc  —  sâmbătă, 26 ianuarie 2019

Cuplul Flavius Crăciun - Marian Gîtlan, 20 de ani, cu rezultate remarcabile pe pistele internaționale, a obținut un nou rezultat fantastic pentru România în proba de sanie.

Fără să avem tradiție în sporturile de iarnă, reușim prin cei doi o clasare incredibilă. Echipa românească a concurat la Mondialele U23 din Germania, de la Winterberg, și a terminat pe locul 3, obținând astfel medalia de bronz.

Asta în ciuda faptului au alergat la Mondiale cu o sanie subdimensionată și cu echipament peticit. Cât ar costa o sanie nouă? Cele ale nemților ajung și la 100.000 de euro, dar un exemplar pentru Crăciun - Gîtlan, nu neapărat versiune de supertop, ar însemna în jur de 10.000 - 15.000 de euro în funcție de utilări și calitate.

Mai mult, copilotul (n.r. Flavius) s-a trezit cu o afecțiune bizară la piciorul drept din cauza plăcii inadecvate cu care concurează.

"Arși" la o sponsorizare de 15.000 euro!

Surse GSP indică faptul că, recent, o companie producătoare de mobilă și-a arătat disponibilitatea de a-i sponsoriza pe Crăciun - Gîtlan cu 15.000 de euro pentru a-și putea inscripționa numele pe sania prahovenilor. "Totul s-a rupt când federația a vrut să oprească jumătate din bani din motive neclare", pretind apropiați ai celor doi băieți.

"Fals! Habar n-am despre ce e vorba! Dacă sportivii au posibilitatea să obțină sponsorizări directe, federația nu percepe niciun ban din sumele respective", explică secretarul general FRBS, Florin Țicu.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.