Nationala

Contra a vorbit cu Gattuso despre fotbalul românesc » Selecționerul a dezvăluit ce-l surprinde pe antrenorul de la AC Milan

Contra și Gattuso au fost colegi la AC Milan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 26 ianuarie 2019

Cosmin Contra a fost ieri la Milanello, baza de pregătire a lui AC Milan, unde a asistat la un antrenament al fostei sale echipe, condus de bunul său prieten Gennaro Gattuso.

Colegi la AC Milan în sezonul 2001-2002, cei doi au vorbit preț de câteva minute, inclusiv despre fotbalul românesc.

"Am reuşit ieri (n.r. vineri) să ajung la Milanello şi să văd antrenamentul lui Milan, împreună cu Gattuso, fostul meu coechipier şi prieten, şi adevărul e că a fost foarte plăcut să stau la antrenament şi după să depănăm amintiri, să văd cum pregăteşte un derby precum cel cu Napoli şi bineînţeles, să vorbesc cu el şi despre jucătorii români în general şi despre cum vede el fotbaliştii români în perspectivă", a spus Contra la TV Telekom Sport.

...ce crede Gattuso despre fotbalul românesc: "Este surprins, ca probabil mulţi alți foști mari jucători, că nu mai avem foarte mulţi fotbaliști la nivel înalt, cum erau înainte. Ăsta e un lucru care surprinde pe toată lumea, că jucătorul român nu mai face pasul spre echipe puternice"

CITEȘTE ȘI:

Contra a dat o veste URIAȘĂ pentru echipa națională + new entry pe lista sa: „E puternic!”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.