Tenis

Naomi Osaka și-a cerut scuze pentru ieșirea din timpul finalei cu Petra Kvitova: „Îmi tot spun să nu mai fac asta” // VIDEO

FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 27 ianuarie 2019

Naomi Osaka (21 de ani), de luni lider WTA, a învins-o pe Petra Kvitova, scor 7-6 (2), 5-7, 6-4, și a obținut al doilea titlu de Mare Șlem din carieră. După finală, nipona și-a cerut scuze fanilor pentru modul în care s-a comportat pe teren.

La finalul setului secund, cedat după ratarea a 3 mingi consecutive de trofeu, Naomi Osaka a avut o ieșire nervoasă, fiind la un pas de a izbucni în lacrimi.

Am avut cea mai rea atitudine posibilă astăzi pe teren. Îmi cer scuze tuturor celor care au urmărit finala. Îmi tot spun să mă comport mai matur, dar se pare că va mai dura până voi reuși asta”, a scris viitorul lider WTA pe Twitter.

Osaka ia sceptrul de la Halep

Începând de luni, Naomi Osaka va trece pe prima poziție a clasamentului WTA, detronând-o pe Simona Halep. Osaka va deveni astfel prima jucătoare asiatică din toate timpurile care reușește o astfel de performanță.

Vezi și: 

8 recorduri FENOMENALE stabilite de Naomi Osaka: prima asiatică lider WTA, ce loc ocupa în urma cu fix un an sau serie incredibilă de invincibilitate

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.