Liga 1

Gazzetta confirmă transferul! Dar susține că prețul e dublu: „Ianis Hagi și Tudor Băluță la Genoa!”

FOTO: Cristi Preda

Articol de Theodor Jumătate  —  duminică, 27 ianuarie 2019

Ianis Hagi (20 de ani) și Tudor Băluță (19 ani) vor părăsi Viitorul la finalul sezonului, anunță italienii de la Gazzetta dello Sport.

Primul a fost Gianluca Di Marzio. Jurnalistul italian, un specialist în mercato, cu legături foarte bune și la cluburi, și printre agenți, a anunțat sâmbătă că Viitorul și Genoa s-au înțeles pentru transferurile lui Ianis Hagi și Tudor Băluță.

Totuși, după modelul Frenkie de Jong, cumpărat acum de Barcelona, dar care va juca efectiv pe Camp Nou din vară, "tricolorii" U21 ar urma să i se alăture lui Ionuț Radu la Genoa de-abia la sfârșitul acestui sezon. Pentru 3 milioane de euro împreună, susține Di Marzio.

Viitorul a dezmințit știrea:

"Ianis Hagi și Tudor Băluță sunt în continuare jucătorii noștri. Nu am primit nicio ofertă din partea clubului Genoa sau a unei alte echipe pentru niciunul dintre jucătorii menționați. Articolele apărute în presă sunt doar speculații".

Însă azi, în ediția de print, Gazzetta dello Sport confirmă acordul.

"Două achiziții de perspectivă la Genoa. Ianis Hagi și Tudor Băluță, două talente de la Viitorul". Numai că faimosul cotidian roz are o altă variantă a sumei de transfer: "Investiția totală este de 6 milioane de euro". Dublu față de cât pretindea Di Marzio. 

Vezi și: 

CFR Cluj își asigură serviciile a doi jucători foarte importanți: „Săptămâna viitoare vor semna cu noi”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.