Altele

VIDEO Protest FĂRĂ PRECEDENT! Cuvintele rostite ÎN DIRECT pe transmisiunea TV de antrenorul Juliei Sauter, fata record a patinajului românesc

Negrea, dreapta imaginii, alături de Julia Sauter

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 27 ianuarie 2019

Julia Sauter (21 de ani), patinatoare născută în Germania cu dublă cetățenie (germană și română), a terminat pe locul 14 în finala Campionatelor Europene de patinaj artistic de la Minsk, Belarus.

Marius Negrea, antrenorul fetei care a obținut cea mai bună performanță din istoria patinajului românesc, a găsit un mod extrem să protesteze împotriva conducătorilor sportului românesc. 

Imediat după programul liber, cel care îi asigura locul 14 Juliei, în momentul așteptării notelor, când toate camerele TV erau ațintite asupra lor, Negrea a răbufnit.

„Salutări acasă! Fără bani, am venit neplătiți pentru mondiale. Poate ne ajutați și pe noi cândva, mergem în Japonia (n.r. Campionatul Mondial de patinaj, în martie 2019) pe banii noștri”, au fost cuvintele lui Negrea.

Mesajul antrenorului poate fi auzit începând cu minutul 7:00

Marius Negrea (54 de ani) este un fost patinator român, participant la edițiile din 1992 și 1994 ale Jocurilor Olimpice de Iarnă.

După retragere a devenit antrenor, pregătind cele mai importante nume din patinajul românesc, printre care Gheorghe Chiper, Adrian Matei, Roxana Luca sau Julia Sauter.

Citește și:

EXCLUSIV FR Patinaj, prima federaţie care se dizolvă » "A lăsat conturile goale și blocate" / "Minte! E un impostor";

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.