Campionate

VIDEO Fază nemaiîntâlnită! Arbitrul înfruntării dintre Chievo și Fiorentina abia a știut ce decizie să ia

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 27 ianuarie 2019

Fiorentina s-a impus în deplasarea de la Chievo, scor 4-3. În minutul 14, la scorul de 1-0 pentru oaspeți, arbitrajul video a intervenit într-o situație cel puțin stranie.

Portarul Fiorentinei, Alban Lafont, a comis o dublă eroare. Prima dată, în momentul repunerii, a pasat mult prea slab către fundașul central aflat la marginea careului. Acesta abia a ajuns mingea și i-a pasat cu greu înapoi portarului. Apoi, Lafont a trimis balonut direct în piciorul lui Emanuele Giaccherini, care nu l-a iertat. 1-1 și gazdele au declanșat bucuria. Golul părea perfect regulamentar. Inițial, nici arbitrul Daniele Chiffi nu a avut nimic de obiectat.

Arbitrii VAR au adus însă în discuție o posibilă greșeală. În momentul repunerii balonului din 6 metri, Sergio Pelissier (încercuit cu roșu în imaginea de mai jos) a călcat în interiorul suprafeței de pedeapsă, lucru strict interzis de regulament.

Daniele Chiffi, arbitrul înfruntării, a avut mari bătăi de cap în a da verdictul după utlilizarea VAR. La finalul unei lungi analize video, Chiffi a decis anularea reușitei.

Vezi VIDEO cu faza AICI

Vezi și: 

Fabio Quagliarella a egalat recordul lui Batistuta! Golgeterul de 35 de ani din Serie A nu poate fi oprit + vezi VIDEO cu golurile

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.