Campionate

Metoda INCREDIBILĂ prin care Barcelona a dat lovitura iernii! Mesajele lui Neymar, argumentul cheie pentru convingerea lui Frenkie de Jong

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 28 ianuarie 2019

FC Barcelona a rezolvat transferul lui Frankie de Jong, 21 de ani, de la Ajax, pe care catalanii vor plăti 75 milioane de euro, plus bonusuri în valoare de alte 11 milioane.

Pentru a-și asigura serviciile fotbalistului de 21 de ani, șefii Barcelonei s-au folosit inclusiv de mesajele pe care le aveau de la Neymar.

Acesta se plângea de campionatul Franței și își arăta dorința de a se întoarce. PSG îl voia și ea pe De Jong, însă aceste mesaje trimise de Neymar au fost folosite pentru a-l convinge pe olandez că Franța nu e o destinație potrivită.

Neymar se plângea în acele SMS-uri inclusiv de faptul că adversarii sunt duri, că nu există concurență pentru a progresa, dar și că a greșit alegând PSG.

Sport.es a anunțat că FC Barcelona i-a promis lui Frankie de Jong că în vară va lăsa să plece 3 mijlocași pentru a-i face loc lui, iar pe listă ar fi Rafinha, Denis Suarez și Ivan Rakitici.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.