Stranieri

Adrian Porumboiu, reacție nemiloasă după ce Stanciu s-a transferat în Arabia Saudită: „E o cădere vertiginoasă! Trebuia să joace la Chelsea, la Inter”

Nicolae Stanciu // FOTO: Twitter Sparta Praga

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 28 ianuarie 2019

Adrian Porumboiu, fostul finanțator al lui FC Vaslui, nu-l iartă pe Nicolae Stanciu pentru decizia de a se transfera în Arabia Saudită, la Al Ahli, mutare anunțată în exclusivitate de Gazeta Sporturilor

„Pentru mine e neverosimil! Sumele impresionante pe care le-am auzit sunt departe de a fi reale, după părerea mea! Stați cuminți, nu sunt sume atât de fabuloase. Va câștiga mai bine decât în Cehia, dar atât. 

S-a întâmplat un lucru pe care nu l-am pronosticat: un avion de mare calitate a ieșit pe pistă, a turat motoarele, a decolat, avea o încărcătură foarte bună, dar zborul n-a fost cel dorit de cei care l-au apreciat.  A jucat bine la Anderlecht, a «spart» norii, după care a plecat la Sparta, iar acum a ajuns la o echipă din Arabia Saudită. E o cădere vertiginoasă! Eu îl vedeam la Chelsea, la Inter, la o echipă de top din Europa, nu în altă parte. Dar transferul acesta nu e deloc de bun augur pentru fotbalul românesc.

Îi va fi greu să vină să joace la echipa națională de acolo. În Arabia te duci la 35 de ani să îți completezi conturile, pentru mine e o mare dezamăgire ce a făcut”, a declarat Adrian Porumboiu, la TV Digi Sport. 

Nicolae Stanciu a evoluat la FC Vaslui, echipa lui Porumboiu, între 2011 și 2013. Era jucător de bază când nu împlinise încă 20 de ani, fiind titular alături de jucători ca Wesley, Adailton sau Lucian Sânmărtean.

700.000 €a încasat FC Vaslui de la FCSB în 2013 pentru transferul lui Nicolae Stanciu

Vezi și: EXCLUSIV Nicolae Stanciu are un salariu COLOSAL! Devine cel mai bine plătit fotbalist român + cum arată top 10 în acest moment

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.