Diverse

GSP LIVE / VIDEO Aliuță și dedesubturile scandalului amoros cu asistenta TV: „Am regretat. Am fost la mediere, a fost greu pentru soție”

+42 Foto
Asistenta TV Elena Marin // Foto: Facebook

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 29 ianuarie 2019

Marian Aliuță (40 de ani) a vorbit despre momentele în care a apărut în presa tabloidă din România: scandalul din 2013, când s-a bătut pe străzile Bucureștiului cu un clan rival, și cel cu asistenta TV, în urma căruia era să divorțeze. 


„Am apărut de câteva ori în presa tabloidă. E neplăcut, mai ales când ai familie. A fost și un scandal legat de fratele meu. Eu am căzut undeva unde nu trebuia să fiu. E adevărat că am lovit, dar când îți vezi fratele plin de sânge nu știi cum să mai reacționezi. Ai impulsul ăla.

După aceea am regretat. Am fost la mediere. Nu-i făcusem nimic. Ne-am bătut, putea fi o amendă. A fost greu pentru soție să mă vadă așa”, a declarat Aliuță la GSP LIVE.

Aliuță a apărut în presa tabloidă de-a lungul anilor și după ce și-a înșelat soția cu asistenta de televiziune Elena Marin (galerie FOTO). Fostul fotbalist a fost pozat în timp ce se săruta cu Elena. 

Vezi și:

GSP LIVE / VIDEO Dezvăluiri incredibile din Liga 1: „Eram în mall, când Adrian Porumboiu a venit și i-a dat un pumn în figură propriului jucător!” » Replica celui acuzat

GSP LIVE // Marian Aliuță a dezvăluit momente incredibile de la Steaua: „L-am înfruntat pe Gigi Becali din cauza unui SMS pe care l-am trimis aiurea”

GSP LIVE / VIDEO 3 întâmplări incredibile cu Aliuță » De ce s-a luat la bătaie cu Claudiu Răducanu și cum l-a fentat pe Pițurcă: „Am aruncat cu scaunul peste Mirel”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.