Liga 1

EXCLUSIV Ladislau Boloni recunoaște fără menajamente: „Țin legătura cu Valentin Ceaușescu, un om extrem de inteligent, dar nu explic poporului de ce spun asta”

Valentin Ceaușescu

Articol de Eduard Apostol  —  Tuesday, 29 January 2019

În seria de interviuri acordate în exclusivitate Gazetei Sporturilor, Ladislau Boloni (65 de ani), antrenorul lui Royal Antwerp, a nominalizat personajele din fotbalul românesc cu care încă mai ține legătura. 

Boloni l-a numit și pe Valentin Ceaușescu, 70 de ani, unicul fiu rămas în viață al dictatorului Nicolae Ceaușescu și fost om influent la Steaua în anii '80, explicând apoi de ce crede că legenda stelistă Tudorel Stoica nu și-a găsit un loc în structurile fotbalului românesc. 

- Domnule Boloni, mai păstrați legătura cu foști colegi?

- Cu foarte puțini. Țin legătura cu Tudorel Stoica, e un om deosebit, un băiat drag, cu Valentin Ceaușescu, rămâne respectul meu față de el, un om extrem de inteligent. N-o să explic eu acum poporului de ce spun acest lucru. Îl sun pe nea Imi, vorbesc în fiecare an cu el de câteva ori, pe Gabi Balint, din când în când, pe Belo, pe Ilie Bărbulescu. Uite, și cu Pițurcă, în momentele rare când vorbim, cuvintele rămân sincere. Mai sunt vechii camarazi de la Târgu Mureș, niște băieți admirabili. 

- De ce un om ca Tudorel Stoica nu și-a găsit loc în structurile echipei Steaua sau la FRF sau la LPF?
- El nu a fost acceptat pentru că pe Tudorel trebuie să-l cunoști în profunzimea lui ca să-l accepți, este deosebit de simplu, de curat și poate că aceste calități nu au fost căutate prea mult într-o anumită perioadă și după aceea a trecut vremea. Am rămas fidel față de toți din echipa aia. 

- Și Pițurcă parcă nu mai e căutat în România. 
- Nu se mai caută oameni care deranjează.

Vezi și: EXCLUSIV Boloni a tranșat războiul FCSB - CSA: „A fost o acțiune coruptă. Sunt două mari întrebări care se pun acum”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.