Nationala

Scene reprobabile la amicalul Rapidului de azi! Rădoi și Stoichiță, nevoiți să plece mai devreme: „Au fost niște reacții urâte”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 29 ianuarie 2019

Mihai Stoichiță a mers împreună cu Mirel Rădoi și mai mulți componenți ai Comisiei Tehnice a FRF la partida amicală dintre Rapid și Chindia. Numai că au fost nevoiți să plece după doar o repriză din cauza faptului că au fost insultați de fanii giuleșteni pentru trecutul stelist. 

„Toţi antrenorii de la loturile naţionale şi oamenii din Comisia Tehnică au fost azi la Buftea. De azi implementăm Testul Vameval la toate loturile naţionale, testare care se va da de două ori pe an pentru ca antrenorii să ştie pe ce se bazează.

Iar la final, mai mulţi dintre noi am fost la stadionul Coresi pentru meciul Rapid - Chindia. Ştim că sunt mulţi jucători foarte tineri la ambele echipe.

Au fost nişte reacţii urâte din parte unor suporteri, mai ales la adresa lui Mirel, iar organizatorii au venit la noi să ne spună să ne mutăm. Am preferat ca înainte de pauză eu şi Mirel să plecăm ca să nu mai fie discuţii. Noi suntem reprezentanţii federaţiei, nu ai Stelei. Păcat", a declarat Mihai Stoichiţă pentru TV Digi Sport.

CITEȘTE ȘI:

VIDEO Hlistei ca Ibrahimovic! Gol magnific cu o execuție acrobatică a noii vedete de la Rapid! Giuleștenii nu i-au dat nicio șansă unei candidate la promovarea în Liga 1!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.