Stranieri

NICOLAE STANCIU LA AHLI // Anamaria Prodan, comparație halucinantă după ce l-a transferat pe Nicolae Stanciu în Arabia Saudită: „Gică Hagi a lăsat-o pe Barcelona, echipa numărul unu a Europei, pentru a juca în Turcia”

Nicolae Stanciu // FOTO: GSP

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 29 ianuarie 2019

Nicolae Stanciu, 25 de ani, a ajuns la Al Hilal, clubul saudit plătindu-i Spartei Praga 10 milioane de euro. Deşi mulţi oameni de fotbal consideră că Stanciu a făcut un pas înapoi în carieră, Anamaria Prodan, agentul jucătorului, are o părere complet diferită. 

Anamaria Prodan laudă nivelul fotbalului din Arabia Saudită şi e convinsă că Stanciu va continua să aibă evoluţii solide la echipa naţională. 

„Reghe a încercat să-l ia, dar cei de la Al Ahli au fost mai puternici. Pe mine mă interesa ca lui Nicolae să-i fie bine din punct de vedere financiar. Are un salariu uluitor, e numărul unu.

Să nu uităm că Gică Hagi pleca de la echipa numărul unu a Europei (n.r - Barcelona) în Turcia. Fotbalul e foarte puternic în Arabia Saudită, foarte puţini fac faţă acolo, nu e cum crede lumea. Era normal să se gândească la bani, a semnat pe 3 ani şi va trăi 300 de ani fericit. Nu cred că nu va mai prinde naţionala dacă s-a transferat acolo. Poate să joace bine un an sau doi acolo şi să-l cumpere o echipă mult mai mare. 

Dacă Al Ahli joacă cu orice echipă din România, echipa noastră nu vede mingea! Calitatea jucătorilor e superioară, toţi de acolo sunt magicieni. 

Am mai avut ofertă şi din Egipt pentru Stanciu, dar am mai aşteptat şi a venit oferta de la Al Wasl (n.r - echipa soţului Reghecampf). Am mai aşteptat şi a venit această ofertă de nerefuzat de la Ahli. Mă distrează când văd că unii manageri români spun că nu sunt de acord cu acest transfer. Nu şi-a îngropat cariera, va veni şi la naţională şi totul va fi bine”, a spus Anamaria Prodan, la TV Digi Sport .

Vezi şi: Val de critici inclusiv în Cehia după ce Nicolae Stanciu a plecat la Al Ahli: „Un mercenar! A uitat ce ne-a promis” + „A ales banii pentru că știe că nu e fotbalist”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.