Liga 1

Fanii Stelei îl acuză dur pe comandantul CSA! Bixi-Pompiliu Mocanu, bănuit că-l sabotează pe Florin Talpan pentru ca Becali să aibă câștig de cauză

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 29 ianuarie 2019

Războiul dintre FCSB și CSA Steaua și-a consumat azi un nou episod la tribunal, fiind un nou termen în disputa pe care cele două părți o dau pentru palmares.

Surpriza este că Florin Talpan, juristul celor de la Clubul Sportiv al Armatei, a fost la un pas de a lipsi de la termen, tocmai din cauza superiorilor săi.

Talpan a fost convocat la o ședință la CSA Steaua care a avut loc între orele 12:00 și 14:00, iar la ora 14:00 era programat și termenul de la Tribunalul București, anunță ziare.com.

Sursa citată dezvăluie că dacă juristul CSA ar fi lipsit azi, procesul ar fi putut fi suspendat, iar Gigi Becali ar fi avut câștig de cauză. Talpan a ajuns până la urmă, însă judecătorii au amânat pentru 20 februarie.

Fanii Stelei îl acuză prin intermediul site-ului Steaua Liberă pe comandantul clubului, Bixi-Pompiliu Mocanu că ar fi încercat să-l saboteze pe Talpan, însă acesta se apără:

"Nu aveam de unde să știu că are termen. Eu am venit astăzi la serviciu, mi s-a prezentat o hârtie de dimineață, am semnat-o. Dânsul (Talpan - n.r.) a venit cu programul de la tribunal după ce am semnat acea hârtie. La ora 12 a plecat din club, a ajuns pe la minister.

Atât timp cât n-am fost informat, de unde să știu, puteam să visez? Eu am lipsit săptămâna trecută, iar dimineață am venit la program și mi s-a prezentat o hârtie de către unii dintre ofițeri din cadrul clubului.

Eu nu mă ocup de toate problemele din cadrul clubului, am responsabili pe domenii. Dacă nici omul respectiv n-a știut că are termen la dosar astăzi, cu ce sunt vinovat?", a spus Bixi-Pompiliu Mocanu pentru ziare.com.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.