Campionate

NEWCASTLE - MANCHESTER CITY 2-1 // Șoc de proporții în Premier League: City e întoarsă după pauză cu Newcastle, iar Liverpool poate face pasul decisiv spre titlu

Matt Richie înscrie din penalty și aduce victoria lui Newcastle cu Manchester City, 2-1 // FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 30 ianuarie 2019

NEWCASTLE - MANCHESTER CITY 2-1 // Manchester City a piedut într-o manieră greu de crezut pe terenul lui Newcastle, 1-2, după ce la pauză echipa lui Guardiola conducea cu 1-0. Înfrângerea „cetățenilor” poate conta enorm în lupta la titlu din Premier League.

Manchester City venea după o serie impresionantă de 7 victorii consecutive în toate competițiile, în care reușise să înscrie nu mai puțin de 30 de goluri!

Debutul meciului de pe St. James Park părea că o să confirme trendul din ultima lună: Aguero a deschis scorul după doar un minut, după pasa lui David Silva, debutul perfect de meci pentru formația lui Guardiola.

City a dominat complet prima repriză și a mai avut câteva ocazii de a înscrie, însă a intrat la pauză cu avantajul unui singur gol.

Scenariul la care nu se gândea nici cel mai pesimist fan s-a materializat în repriza secundă. Newcastle, echipa care avea 8 înfrângeri în precedentele 11 meciuri jucate pe teren propriu în campionat, a reușit un come-back fabulos.

Echipa lui Rafa Benitez a egalat în minutul 66, Rondon reușind să înscrie cu un șut din interiorul careului după o fază confuză petrecută în careul lui City.

Nebunia s-a declanșat pe St. James Park în minutul 80. Fernandinho a fost imprudent în careu, iar Matt Richie a înscris cu emoții din penalty, aducând o victorie total nesperată pentru „coțofene”.

Manchester City, în mare pericol în lupta cu Liverpool

Înfrângerea cu Newcastle poate avea repercusiuni grave în lupta la titlu din Premier League: dacă Liverpool câștigă azi cu Leicester, „cormoranii” refac avantajul de 7 puncte, unul ce s-ar putea dovedi decisiv pentru echipa lui Jurgen Klopp.

Vezi și: FOTO Gest superb al „tunarilor” pentru Emiliano Sala înainte de Arsenal - Cardiff + transfer de la Barcelona anunţat în ziua meciului

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.