Tenis

Simona Halep a vorbit despre perioada grea din 2018: „Mă întrebam: va mai veni acea zi sau nu?”

Foto: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 30 ianuarie 2019

Simona Halep (27 de ani / 3 WTA) a dezvăluit coșmarul prin care a trecut înainte de a câștiga Roland Garros în 2018, primul ei titlu de Grand Slam. Jucătoarea din România susține că-și pierduse încrederea în propriile forțe.

„Eram întotdeauna mulțumită de felul în care mă antrenez, dar îmi spuneam «Ok, acea mare zi va veni sau nu?». Întotdeauna am avut întrebarea asta în cap. Nu eram neapărat negativistă, dar era un fel de presiune.

De fiecare dată când începeam o conferință de presă, apărea această întrebare, dacă mai cred că voi câștiga un Grand Slam. Acum s-a încheiat și mă simt mai relaxată. Am fost incredibil de fericită, dar am muncit atât de mult pentru acel trofeu și eram foarte obosită”, a spus Simona Halep pentru revista Tennis Head.

„Am fost la un restaurant cu aproximativ 50 de oameni, prieteni care au fost la meci, echipa și familia mea. Am sărbătorit până la 1 noaptea și apoi m-am întors la hotel și am adormit cu trofeul. Acesta a fost felul meu de a sărbători”
Simona Halep

 Citește și:

Simona Halep, taxată de Eurosport după prestația de la Australian Open! Specialiștii vin cu un verdict DUR după ce ea și-a acordat „aproape nota 10”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.