Liga 1

Mihai Teja, avertizat de un oficial FCSB: „Dacă va face asta, va avea șanse la titlu și liniște

Gigi Becali și Mihai Teja

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 30 ianuarie 2019

Helmuth Duckadam, președintele de imagine de la FCSB, susține că Mihai Teja trebuie să schimbe jocul echipei dacă vrea să aibă liniște la formația roș-albastră.

”La cum îl cunosc eu pe patron, el n-a avut treabă cu niciun antrenor câtă vreme au fost rezultate. Dar, ca să aibă rezultate, Mihai trebuie să să schimbe în primul rând jocul echipei.

În momentul în care echipa va reuși să câștige pe baza jocului ei și nu datorită valorii individuale a unor dintre jucători, cum s-a întâmplat în foarte multe cazuri până acum, atunci vom avea șanse și la titlu iar el va avea șanse să stea liniștit. Altfel, e clar că nu va avea liniște!”, a spus Duckadam la TV Digi Sport.

Mihai Teja nici nu vrea să audă de vreo implicare a lui Becali: „Nu ştiu ce se va întâmpla dacă mi se va impune o schimbare. S-a întâmplat până acum cu alţi antrenori, dar eu nu mă gândesc la asta. Eu merg pe încredere şi mă raportez la ce mi-a promis iniţial, că 6 luni voi avea libertate. Eu am venit pentru performanţă la Steaua, nu am venit pentru bani. Am venit să fac această echipă să joace bine, nu mă gândesc la altceva”.

Citește și:

EXCLUSIV Presupusa victimă a lui Porumboiu reacționează: „Episodul e de multă vreme, dar Aliuță să spună adevărul”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.