Campionate

Răspunsul lui Solari pentru Guardiola îi va încânta pe toți fanii lui Real Madrid: „Nu ne vom certa pe un deceniu, când Real este cel mai mare club din istorie”

Santiago Solari, Real Madrid Foto: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 30 ianuarie 2019

Antrenorul lui Real Madrid, Santiago Solari, a avut un răspuns clar pentru Pep Guardiola, antrenorul lui Manchester City, care o exclusese pe campioana Europei din cele mai bune 3 echipe ale deceniului, nomizalizând doar Barca, Juve și Bayern.

"Pare că a omis intenționat Real Madrid. Nu ne vom certa pe un deceniu, când Real Madrid este cel mai bun club al secolului și cel mai mare din istorie. Normal că e și cel mai bun club din ultimii 10 ani. Și este pentru că nu subestimează pe nimeni, în nici o situație", a declarat Solari.

„Am spus-o de multe ori: care sunt cele mai bune echipe din ultimul deceniu? Barcelona, Bayern Munchen și Juventus. Acestea sunt cele mai bune trei echipe din Europa. De ce spun asta? Pentru că în fiecare sezon ele își câștigă întrecerea internă, Cupa. Sunt acolo în fiecare an, pentru ca sunt cei mai buni. Am spus că Barcelona, Bayern Munchen și Juventus sunt cele mai bune, pentru că orice s-ar întâmpla, ele o iau de la capăt. Este foarte dificil să faci acest lucru, să ai constanță. De 10 ani ei au meciuri din trei in trei zile timp de 11 luni. Asta respect și admir cel mai mult”
Pep Guardiola

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.