Liga 1

EXCLUSIV Exemplu pentru Stanciu » Jucătorul din Liga 1 care a refuzat o ofertă uriașă din Arabia Saudită

Articol de Alin Grigore  —  miercuri, 30 ianuarie 2019

Italianul Diego Fabbrini (28 de ani) de la FC Botoșani ar trebui să fie un exemplu pentru tipul fotbalistului din ziua de azi. Mai exact, atacantul n-a vrut să accepte oferta venită din Arabia Saudită, așa cum Nicolae Stanciu a făcut în urmă cu câteva zile.

Dacă Stanciu a plecat de la Sparta Praga la Al Ahli, unde va primi 2,5 milioane de euro, Fabbrini nici n-a vrut să audă de o mutare în Țările Arabe, deși ar fi urmat să încaseze un salariu de 900.000 de euro.

„Fabrrini a refuzat o ofertă din Arabia. Nu la nivelul lui Stanciu, dar totuși primea 8-900.000 de euro. Preferă să rămână în România sau să plece în altă parte. El crede că poate juca în cupele europene.

Deocamdată totul stă pe loc. Am văzut că s-a scris că CFR și Steaua sunt interesate de el, dar nimeni de acolo n-a venit cu vreo ofertă. Sunt discuții în Rusia, acolo se închide mai târziu perioada de transferuri. El și-ar dori să rămână în România.

Soția lui chiar spunea că nu vrea să plece din România, că-i place țara noastră. Își dorește și el să câștige bani, dar pentru el importantă e familia. Nici n-a vrut să audă de Arabia Saudită. Poate doar dacă ar fi dat arabii vreo 2 milioane de euro”, a declarat Florin Manea pentru GSP.ro.

5.000 €
pe lună primește Fabbrini la FC Botoșani

A jucat în campionate puternice

Până să ajungă în România, Fabbrini a jucat în 3 ţări cu fotbal extrem de puternic. În Italia a bifat prezenţe la Empoli, Udinese, Palermo şi Siena. Apoi a urmat experienţa Anglia. Aici, a bifat tot 4 grupări: Watford, Millwall, Birmingham şi Middlesbrough. În Spania a jucat la o singură echipă, Oviedo, în sezonul 2017-2018, în liga secundă. 


Fabbrini în tricoul lui Middlesbrough, cu mingea la picior

FABBRINI LA BOTOŞANI ÎN LIGA 1

  • 14 meciuri
  • 13 titular
  • 8 integralist
  • 1.087 minute
  • 2 goluri
  • 5,80 media GSP

cu PRANDELLI A DEBUTAT ÎN NAŢIONALA ITALIEI!

Fabbrini se poate lăuda inclusiv cu faptul că a jucat în naţionala de seniori a Italiei. Şi a făcut-o sub mandatul unui antrenor de clasă, Cesare Prandelli. În august 2012, când încă evolua pentru Udinese, Fabbrini a fost folosit 10 minute în amicalul Anglia - Italia 2-1. Abia împlinise 22 de ani şi fusese un fotbalist de bază în naţionala de tineret, pentru care jucase 12 meciuri în perioada septembrie 2010 - august 2011. 

Citește și:

Nicolae Stanciu, peste Răducioiu, Ilie Dumitrescu și Gică Hagi » Cifre incredibile după transferul la Al Ahli

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.