Liga 1

El vrea să o cumpere pe Dinamo? Fostul boss al lui Standard Liege a venit în București » Reacția lui Mircea Rednic pentru GSP.ro

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 30 January 2019

Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, încearcă să ajute clubul să iasă din criza financiară și ar vrea să aducă investitori din Belgia. 

Un prieten bun de-ai lui Mircea Rednic, Robert Lesman, a venit în România, iar Fanatik scrie că ar urma să discute de principiu și despre o eventuală ofertă pentru Dinamo. 

Robert Lesman a fost conducător la Standard până în 2003, timp în care l-a cunoscut pe Mircea Rednic, și mai are 15% din acțiunile clubului.  

REDNIC NEAGĂ

Contactat telefonic pentru a comenta prezența lui Lesman la București, Mircea Rednic s-a mulțumit să spună doar că afaceristul e în vizită în România. Belgianul are mai multe afaceri la noi în țară. 

„Am avut multe discuții, am fost întrebat despre Dinamo. O persoană cu care mă cunosc foarte bine tocmai a cumpărat un club din Belgia. E o formație din liga a doua, o echipă cu nume. Persoana asta a plătit 3 sau 4 milioane de euro ca să preia clubul, deci nu a ajuns la sumele de care ar fi nevoie la Dinamo, asta e adevărat. Dar e interesată să investească și într-un club din România” Mircea Rednic pentru Gazeta Sporturilor, pe 23 ianuarie

 Citește și: 

„Internaționale” Dinamo poate bate un record la reluarea Ligii 1! Ce echipă de start poate alinia Rednic cu Poli Iași

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.