Campionate

Nicolae Stanciu va evolua cu Sebastian Giovinco în Golf » Transfer fabulos pentru italianul de 1,63m

Sebastian Giovinco a jucat în ultimele 4 sezoane în MLS

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 31 ianuarie 2019

Nicolae Stanciu (25 de ani) nu este singura vedetă transferată în această iarnă în Golf. Internaționalul român se va bate pentru titlu în Arabia Saudită cu Sebastian Giovinco.

Al Ahli a plătit aproape 10 milioane de euro pentru a-l aduce pe Stanciu de la Sparta Praga. Aceștia speră ca mijlocașul să îi readucă în lupta pentru titlu, fiind după 17 etape pe locul 4, la 10 puncte de primul loc.

Doar că Al Hilal a răspuns în această dimineață. Liderul campionatului a dat marea lovitură și l-a transferat pe Sebastian Giovinco. Atacantul de 32 de ani vine după 4 sezoane la Toronto, unde a marcat 73 de goluri în campionat. Și-a ajutat echipa să devină prima din Canada campioană în MLS.

11.500.000 €este salariul anual pe care îl va avea Giovinco la Al Hilal, de aproape cinci ori mai mare ca al lui Stanciu

Stanciu și Giovinco se vor înfrunta pe 13 aprilie în meci direct, partida urmând să aibă loc pe terenul lui Al Ahli.

Dezamăgit de canadieni

Imediat după transferul la Al Hilal, unde va evolua pentru următorii trei ani, Giovinco a postat pe contul său de Instagram un mesaj emoționant. Italianul le-a mărturisit fanilor că și-ar fi dorit să își încheie cariera la Toronto și ar fi fost dispus să renunțe la bani pentru a rămâne în Canada. 

”Pot spune că am plecat pentru că am primit un contract mai bun, dar nu este cazul. Oferta lor era inacceptabil, iar lipsa de transparență din timpul discuțiilor a fost un semnal clar pentru mine. Clubul preferă să se concentreze pe alte aspecte. Se pare că, după ce am ridicat brand-ul și reputația echipei, Toronto nu mai are nevoie de mine”, a scris Giovinco.

Atacantul de 1,63m înălțime a încasat în ultimul sezon la Toronto 7,115 milioane de dolari, fiind cel mai bine plătit jucător din MLS. Giovinco a mai evoluat de-a lungul carierei pentru Juventus, Empoli și Parma.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.