Liga 1

GSP LIVE // VIDEO Poveste halucinantă de la o partidă de poker Dragomir-Becali-Porumboiu: „Vă împărțiți banii mei?” » Reacție senzațională a lui Porumboiu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 31 ianuarie 2019

Dumitru Dragomir, 72 de ani, a fost invitatul lui Costin Ștucan la emisiunea GSP LIVE din această dimineață. Fostul șef de la Ligă a relatat câteva episoade halucinante de la partidele de poker care îi implicau pe greii fotbalului românesc. 

„Dumitru Sechelariu a fost un om corect, dar, dacă putea, îți lua și hainele de pe tine. Am plecat de la o partidă fără bani de benzină!

Becali era de o duritate ieșită din comun, dar toți ne-am lăsat între timp, eu nu mai joc nici table. Nu mai am răbdare.

Porumboiu a fost un jucător de poker slab, chiar dacă a fost un arbitru mare. Pinalti era cel mai tare din toată țara, nimeni n-a fost mai bun ca el. Am jucat la un moment dat cu Porumboiu și Gigi Becali. Când am ieșit, i-am zis lui Becali să-mi dea niște bani împrumut. Porumboiu stătea pe balcon și spunea: «Ce faceți? Vă împărțiți banii mei?»”,a spus Dragomir, la emisiunea GSP Live. 

„Giovanni era jucător tare de tot, iar Gigi Becali a fost printre cei mai tari jucători din țară. Cred că Gigi e campion și la tabinet pe țară” Dumitru Dragomir

Porumboiu: „Dragomir avea șapte cărți, Becali șase” 

Reacția lui Adrian Porumboiu nu s-a lăsat mult așteptată:Normal că eram jucător prost de poker, dacă pe Dragomir l-am prins cu șapte cărți și pe Becali cu șase cărți. Dacă era gentleman, Mitică se ducea cu povestea asta în mormânt”, a spus Porumboiu pentru GSP.ro. 

Vezi și: GSP LIVE // VIDEO Dumitru Dragomir, dezvăluire șocantă la GSP Live: „Cornel Dinu a fost general de Securitate. Și Lucescu era acolo!”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.