Stranieri

Răzvan Lucescu, plin de nervi, a urlat la adversari: ”Ăsta nu e fotbal! E o rușine! E incredibil ce ați făcut!” + replica pe care i-a dat-o un adversar: „Să nu uite!”

Articol de Theodor Jumătate  —  joi, 31 ianuarie 2019

Antrenorul lui PAOK, Răzvan Lucescu, crede că ”trebuia să câștigăm cu 7-1. Să refuzi total jocul când mai sunt 30 de minute e inacceptabil”. PAOK a învins-o până la urmă greu pe Giannina, scor 2-1. 

"Să vedeți ce meci greu vom avea cu Giannina! Nu glumesc". Acesta era mesajul lui Răzvan Lucescu înaintea confruntării cu PAS, o echipă care se zbate să evite retrogradarea. Și chiar a fost o partidă extrem de dificilă.

După 3-0 cu Asteras, 3-0 cu Panionios și 4-0 cu Iraklis, trei victorii clare, cu 10-0 golaveraj, PAOK a trecut la limită de Giannina, 2-1, cu un gol decisiv marcat în minutul 87 de atacantul polonez Świderski, de-abia transferat de la Jagiellonia.

"Tot ce am văzut la adversari m-a dezamăgit"

Răzvan Lucescu era surescitat imediat după joc, la declarația pentru televiziunea NOVA: "Tot ce am văzut la adversari m-a dezamăgit. E o rușine, ăsta nu e fotbal! E incredibil ce au făcut. Trebuia să câștigăm cu 7-1".

Antrenorul a continuat în aceeași tensiune la conferință: "Gândurile mele nu s-au schimbat. Respect orice strategie, însă ce am văzut acum a fost o rușine de fotbal. Să refuzi total jocul când mai sunt 30 de minute e inacceptabil".

Lucescu n-a fost mulțumit nici de arbitraj, certându-l pe "centralul" Fotiadis, deși acesta i-a dat două penaltyuri (primul transformat de Pelkas, al doilea ratat de Akpom): "Sunt foarte supărat pe adversari, dar și arbitrii m-au iritat. Le e frică să fluiere la PAOK". 

"Jucătorii lui PAS n-au făcut decât să se lupte, uitând că era un meci de fotbal. Pot înțelege orice în fotbal, tactici, strategii, dar nu asemenea lucruri" Răzvan Lucescu, antrenor PAOK

8 puncteare PAOK (50) în fața lui Olympiakos (42) și 14 deasupra lui AEK Atena (36)

Duminică e AEK, apoi vine Olympiakos

Urmează cele mai importante meciuri din acest sezon pentru Răzvan, din cauza cărora a pierdut titlul stagiunea trecută (un dublu 0-3 la masa verde). Duminică, PAOK joacă la Atena, pe terenul campioanei AEK. Iar pe 10 februarie, Olympiakos vine pe "Toumba" pentru marea ciocnire. Pelkas, căpitan miercuri, anunță: "Le luăm pe rând. Am uitat de PAS, acum ne gândim doar la AEK. Mergem să câștigăm, apoi o așteptăm pe Olympiakos". 

"Lucescu să nu ne spună nouă cum să jucăm"

Declarațiile furibunde ale lui Răzvan i-au supărat pe jucătorii Gianninei. "Lucescu să nu ne spună nouă cum să jucăm", i-a răspuns atacantul Evripidis Giakos. "Să nu uite că a fost antrenor la Xanthi și nici el nu demonstra acolo cel mai frumos fotbal". 

L-a luat pe Sérgio Oliveira

PAOK a făcut o ultimă mutare în acest mercato de iarnă. L-a împrumutat pe Sérgio Oliveira de la FC Porto până la sfârșitul sezonului. Mijlocașul în vârstă de 26 de ani a jucat în această stagiune 16 meciuri la Porto în toate competițiile, marcând două goluri (plus un assist). Are o cotă de 7 milioane de euro, potrivit transfermarkt.de. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.