Liga 1

DINAMO // Zi decisivă pentru Diogo Salomao, golgeterul lui Dinamo: transfer în Europa sau ieșire pe ușa din dos?

Articol de Eduard Apostol  —  joi, 31 ianuarie 2019

Diogo Salomao, 30 de ani, așteaptă ziua de azi ca să vadă dacă mai prinde un transfer în Europa, existând o discuție cu o echipă din liga secundă spaniolă. Apoi, mai rămâne opțiunea lumii arabe. Mijlocașul de 30 de ani e în ultimele 6 luni de contract, iar clubul vrea să scape de el cu orice preț. 

"Câinii" nu știu dacă vor mai obține vreun ban de pe urma lusitanului, astfel că e posibil să ajungă la un acord cu el pentru rezilierea contractului.

Îi plătesc două salarii, în total 20.000 de euro, și rup înțelegerea cu golgeterul echipei, autorul a 6 goluri în 19 meciuri.

Fotbalistul de 30 de ani a fost cel mai bun marcator al lui Dinamo în acest sezon. În 19 meciuri, portughezul a marcat 6 goluri și a oferit două pase decisive.

1.000.000 €valorează Diogo Salomao, potrivit Transfermarkt

15 goluria reușit Salomao la Dinamo, în 59 de meciuri jucate în toate competițiile. Fotbalistul e în România din vara lui 2017, fiind adus în perioada lui Cosmin Contra

Vezi și: EXCLUSIV Recomandarea lui Montini la Dinamo » Atacantul i-a propus un jucător lui Rednic, care l-a acceptat instant

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.