Tenis

WTA HUA HIN // Monica Niculescu, eliminată în optimi la Hua Hin » Învinsă după ce a câștigat primul set

Monica Niculescu // FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 31 ianuarie 2019

Monica Niculescu, 100 WTA, s-a oprit azi în optimile de finală ale turneului de la Hua Hin (Thailanda). Jucătoarea noastră a pierdut în trei seturi în fața polonezei Magda Linette (98 WTA), scor 6-4, 3-6, 2-6, după două ore și 29 de minute de joc. 

Niculescu a jucat excelent în primul set, în care a reușit două break-uri și s-a impus cu 6-4. Au fost momente de joc dominate în totalitate de Monica, al cărei slice de forehand a exasperat-o în permanență pe poloneză.

Debutul setului secund a fost promițător pentru Niculescu. Românca a reușit break-ul în chiar primul game, însă jocul ei s-a prăbușit din acel moment. A pierdut setul secund cu 3-6 după ce și-a pierdut serviciul de trei ori în următoarele game-uri.

Decisivul a fost controlat de Linette, care s-a impus cu 6-2 în 42 de minute.

Turneul de la Hua Hin a rămas fără nicio reprezentantă a României după ce Irina Begu (71 WTA) a fost eliminată miercuri de Saisai Zheng (42 WTA).

Vezi și: CEHIA - ROMÂNIA // Mihaela Buzărnescu oferă vești excelente despre Simona Halep înaintea meciului cu Cehia din Fed Cup: „Așa mi s-a părut”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.