Liga 1

Doi jucători sunt OUT de la FCSB! Gigi Becali a confirmat mutările pentru GSP: „Am luat 75.000€”

Gigi Becali

Articol de Justin Gafiuc, Sergiu Alexandru  —  Thursday, 31 January 2019

FCSB s-a despărțit de Antonio Jakolis și de William de Amorim cu două zile înainte de primul meci oficial din 2019, sâmbătă, cu Dunărea Călărași, ora 14:00.

Mijlocașul lateral Antonio Jakolis, 26 de ani, nu intra în planurile lui Mihai Teja, iar croatul a ajuns în Cipru, la APOEL Nicosia, anunță Prosport.

Contactat de GSP.RO, Gigi Becali a vorbit despre transferul lui Jakolis: „Eu i-am dat o hârtie că poate pleca pentru 75.000 de euro. Mai multe nu știu. I-am zis lui Vali Argăseală să facă actele dacă vine o ofertă de 75.000 de euro”. Din informațiile GSP.RO, Antonio Jakolis a semnat un contract pe 2 ani și va încasa un salariu de 150.000 de euro pe sezon.

Jakolis, care putea evolua și ca fundaș dreapta, mai avea contract cu FCSB până în 2020, iar în acest sezon a bifat 13 meciuri în toate competițiile.

600.000 €este cota lui Jakolis, potrivit transfermarkt

De-a lungul carierei, Jakolis a mai jucat la HNK Sibenik, Dnipro, Kryvbas, Hajduk Split, Mouscron, NK Zadar, CFR Cluj și Apolon Limassol.

A plecat și William de AmoriM

Gigi Becali a confirmat și plecarea mijlocașului stânga brazilian William de Amorim, despre care se vorbea că va ajunge în Grecia, la Skoda Xanthi, sub formă de împrumut. „A plecat și De Amorim. L-am dat, dar nu știu unde”, a spus Becali pentru GSP.ro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.