Stranieri

Tudor Băluță exultă după transferul la Brighton: „E cea mai bună decizie din viața mea, totul e incredibil!”

+4 Foto
Tudor Băluță Foto: brightonandhovealbion.com

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 31 January 2019

Tudor Băluță (19 ani) a semnat astăzi cu Brighton și s-a declarat foarte fericit la prezentarea sa la noua echipă. Acesta a semnat pe trei ani, însă până la finalul acestui sezon va fi împrumutat la Viitorul.

„Sunt foarte fericit. E o zi extraordinară pentru mine și e cea mai bună decizie din viața mea. Abia aștept să încep munca aici, în vară. Am ales clubul pentru facilități și pentru tot ce există aici. Terenurile de antrenament, staff-ul, echipa, stadionul, totul e incredibil și am luat hotărârea corectă. A fost mereu visul meu să joc în Anglia și acum sunt aproape de a reuși asta, abia așteptă să evoluez pentru club.

Urmăresc Premier League și fotbalul e spectaculos aici, e multă calitate și sunt jucători buni, echipele sunt grozave și meciurile sunt imprevizibile”, a declarat Tudor Băluță.

Mijlocașul și-a făcut și o scurtă caracterizare: „Sunt un jucător destul de versatil, pot juca la mijloc și în apărare, e important să mă dezvolt cât mai mult. Vreau să-mi ajut echipa, să joc cât mai mult posibil. Până acum, sezonul a fost unul bun pentru mine în România și duminică vom relua campionatul. Până la final vreau să joc cât mai bine. Am debutat deja la națională în octombrie și a fost un moment extraordinar. Familia e foarte mândră de mine că joc pentru națională la vârsta mea, e ceva ce vreau să continui să fac”.

Citește și:

Hagi, prima reacție după ce l-a dat pe Băluță în Premier League: „Primim o sumă frumoasă”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.