Tenis

Ion Țiriac a răbufnit după ce Simona Halep a fost detronată din fotoliul de lider mondial: „M-am uitat la ea, nu e julită, n-are nimic” + o avertizează pe româncă: „Are un mare handicap... uitați-vă la domnul Năstase”

Ion Țiriac și Simona Halep // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 01 februarie 2019

Ion Țiriac, managerul din umbră al Simonei Halep, a răbufnit după ce jucătoarea din România a căzut de pe locul 1 în lume pe poziția a treia.

"Atenție! Simona a stat un an și ceva numărul unu în lume. N-a câștigat la loto să stea atât timp acolo, ci prin munca ei, a familiei... Cică a căzut Simona Halep. M-am uitat la ea, nu e julită, n-are nimic. A căzut pe locul 3, și? Și dacă va cădea pe locul 33, ce se întâmplă? Acum se pricep toți la tenis! Mie să-mi vorbească cineva după ce Simona va avea 30 de meciuri jucate anul ăsta.

Nu poți să nu joci din septembrie până în ianuarie și să fii la un nivel înalt. Eu nu pot să-mi dau cu presupusul până când n-o să joace 30 de meciuri. Și dacă eu nu pot să-mi dau cu presupusul, eu care i-am avut pe toți, de la Villas, la Becker, Ivanisevici și Safin, pe care i-am făcut numărul 1 în lume... Vă dați seama. Lăsați-o să joace!”, a spus Țiriac la Antena 3.

Țiriac a atacat-o subtil pe Halep pe motiv că n-a fost cu gândul la tenis în ultima perioadă: „Are un mare handicap, este prea talentată și, din când în cand, nu te mai concentrezi la o singură treabă. Și tot talentul ăsta... uitați-vă la domnul Năstase".

 Citește și:

INTERVIU Horia Tecău despre doping, pariuri și bullying: „Cei care pariază pierd bani și îți trimit un mesaj de ură, ei nici nu știu cine ești. Nu vine nimeni să-ți spună în față: «Băi, ce ai făcut?»”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.