Altele

GSP LIVE / VIDEO Copilul tău face fotbal? Vezi o lecție inedită de pedagogie ca să-ți dai seama dacă fiul tău are sau nu personalitate: “Doar unul dintre copii era serios”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 01 februarie 2019

Ilie Drăgan, antrenor și fost candidat la șefia FRF în 2018, a fost la emisiunea GSP LIVE unde a vorbit despre o nouă filosofie de antrenament la nivel juvenil.

„Ieri am avut un antrenament și am jucat fotbal 6 contra 7. Am făcut 3 meciuri de câte 20 de minute. Cine câștigă două din trei meciuri are foarte bine. După primul meci era o diferență de scor, am întrerupt și le-am spus că au câștigat. După al doilea meci, aceeași echipă care a pierdut primul meci a spus să începem al treilea meci, că nu mai au nicio șansă. Le-am spus să punem o miză mai mare. Au pierdut și al treilea meci.

Ce credeți că fac acei copii care au un avans mare pe tabelă? Își desconsideră adversarul. N-am intervenit ca să văd comportamentul lor. Am văzut la echipa câștigătoare că toți cei 7 au tratat lucrurile neprofesionist. Driblau, trăgeau din orice poziție, încercau să umilească adversarul. Ce a făcut cealaltă echipă? Ceilalți erau frustrați, încercau să caute scuze, au refuzat să mai alerge. Doi s-au luat la ceartă.

Noi considerăm că asta e normalitatea, dar până la urmă cine rezistă? A existat un singur copil care n-a făcut ca restul colegilor ieri. În drum spre vestiar, unul dintre băieți le spune celorlalți: «L-ai văzut pe Alin? El tot continua să joace serios, își dorea să dea goluri. Noi luam totul la mișto». Spuneau că el e anormal pentru că era așa cum gândea el. I-am chemat în vestiar și le-am vorbit despre acest subiect. Le-am spus că așa se întâmplă și în societate. Unii dintre ei și-au dat seama că n-au făcut bine că tratau fotbalul la misto”, a declarat Ilie Drăgan la GSP LIVE.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.